Προς την κορυφή της σελίδας
Υπηρεσίες
Υπηρεσίες

Κατασκευή δικτυακών τόπων ή ανακατασκευή ήδη υπαρχόντων

Cosmos-Online web site
Χρειάζεστε έναν δικτυακό τόπο για την επιχείρησή σας, μικρό ή πολύ μεγάλο, με υποστήριξη βάσης δεδομένων ή χωρίς, με διασύνδεση με το μηχανογραφικό σας σύστημα για μεταφορά δεδομένων από και προς αυτό;
Οποιεσδήποτε κι αν είναι οι ανάγκες σας μπορούμε να αναλάβουμε την κατασκευή και την έγκαιρη παράδοσή του. Η υπερ25ετής εμπειρία μας σε πληθώρα δύσκολων έργων αποτελεί εγγύηση για την άριστη υλοποίησή του. Επικοινωνείστε μαζί μας, πείτε μας τις ανάγκες σας και θα σας προτείνουμε λύσεις. Θα εκπλαγείτε με τις δυνατότητες των διαφόρων λύσεων που προσφέρει η τεχνολογία σήμερα.
Επικοινωνήστε μαζί μας

Κατασκευή intranets

Έχετε ανάγκη εφαρμογών λογισμικού για την εσωτερική οργάνωση της επιχείρησή σας; Aυτές μπορούν κάλλιστα να υλοποιηθούν χρησιμοποιώντας τεχνολογίες διαδικτύου, αλλά λειτουργώντας πάντα μόνο εντός της επιχείρησής σας, δηλαδή σε απόλυτα ασφαλείς συνθήκες. Αυτό απλοποιεί την κατασκευή και την συντήρηση τους ενώ κατά κανόνα είναι και χαμηλότερου κόστους.
Ας σημειωθεί ότι τα προαναφερθέντα ισχύουν ακόμη και στην περίπτωση που η επιχείρησή σας περιλαμβάνει και χώρους με γεωγραφική διασπορά, πχ άλλες παραγωγικές μονάδες ή υποκαταστήματα στην Ελλάδα ή και στο εξωτερικό. Και σε αυτή την περίπτωση οι εφαρμογές μας με χρήση VPN (Virtual Private Network - Εικονικού Ιδιωτικού Δικτύου) μπορούν να καλύψουν πλήρως τις ανάγκες σας δίνοντας την δυνατότητα στους συνεργάτες σας (πχ μετακινούμενοι πωλητές, υποκαταστήματα κλπ) να χρησιμοποιούν τις εφαρμογές μας από οπουδήποτε κι αν βρίσκονται, και με την ίδια ευκολία σαν να βρίσκονται στα κεντρικά γραφεία της επιχείρησής σας.
Επικοινωνήστε μαζί μας

Κατασκευή extranets

Ενόσω έχετε ανάγκη κατασκευής κάποιου ιδιαίτερου δικτυακού τόπου (συχνά ως επέκταση του ήδη υπάρχοντος) στον οποίο να έχουν πρόσβαση μόνο πρόσωπα που εσείς θα καθορίζετε (πχ μόνο πελάτες σας για πληρέστερες πληροφορίες για τα προιόντα σας, τιμές χονδρικής, ακόμη και υποβολή παραγγελιών), μπορούμε να σας το κατασκευάσουμε ικανοποιώντας πλήρως τις επιχειρηματικές σας ανάγκες.
Επικοινωνήστε μαζί μας

Κατασκευή οτιδήποτε web εφαρμογών

Cosmos-Online web development
Πέραν των προαναφερθέντων, οτιδήποτε άλλη ανάγκη έχετε σε λογισμικό, μπορούμε να σας βοηθήσουμε, κατασκευάζοντας λύσεις που να εκπληρούν πλήρως τις ανάγκες σας αυτές. Πείτε μας τα επιχειρηματικά σας σχέδια, και αφήστε μας να σας προτείνουμε τις καλύτερες τεχνολογικές λύσεις που θα τα κάνουν πραγματικότητα. Ενδεικτικά αναφέρουμε:
  • Εφαρμογή μαζικής αποστολής emails
  • Ενόσω θα θέλατε να αξιοποιήσετε τις τεράστιες δυνατότητες (και το μηδενικό κόστος) της προώθησης πωλήσεων μέσω email, θα μπορούσαμε να κατασκευάσουμε για σας μία πλατφόρμα μαζικών αποστολών email.
  • Πλατφόρμες αποστολής SMS
  • Ενόσω θα θέλατε να αξιοποιήσετε τις δυνατότητες της κινητής τηλεφωνίας για μαζικές ή μεμονωμένες αποστολές SMS θα μπορούσαμε να κατασκευάσουμε για σας μία πλατφόρμα μαζικών αποστολών SMS.
Επικοινωνήστε μαζί μας

Συντηρήσεις έργων μας

Για οποιοδήποτε έργο υλοποιήσουμε μπορούμε να αναλάβουμε την συντήρησή του ώστε να εξασφαλίζουμε την άριστη λειτουργία του και την μη απασχόληση των πελατών μας με τεχνικά θέματα άσχετα με το δικό τους αντικείμενο. Έτσι όσο εμείς εξασφαλίζουμε την επίλυση οτιδήποτε τεχνικού προβλήματος εσείς μπορείτε να εστιάζεστε στους επιχειρηματικούς σας στόχους χωρίς να αποσπάσθε με τεχνικά θέματα.
Επικοινωνήστε μαζί μας

Φιλοξενία

Cosmos-Online web hosting
Για κάθε έργο που υλοποιούμε ενόσω θα θέλατε την φιλοξενία του σε δική σας υποδομή στο εσωτερικό της εταιρίας σας μπορούμε να σας βοηθήσουμε εγκαθιστώντας οτιδήποτε διακομιστή (server) ή λογισμικά χρειαστούν γι αυτό.
Αν όμως θα προτιμούσατε να αποφύγετε τα σχετικά κόστη αγοράς δικού σας εξοπλισμού για υλικό, λογισμικό και δικτύωση, θα μπορούσαμε να αναλάβουμε την φιλοξενία του έργου σε δική μας υποδομή. Συνεργαζόμαστε από το 1996 με εξειδικευμένες εταιρίες φιλοξενίας στις ΗΠΑ και τον Καναδά και έχουμε πλέον μια τεράστια εμπειρία στις συναφείς υπηρεσίες. Οι σημερινοί συνεργάτες μας με εγκαταστάσεις στις ΗΠΑ και την Μεγάλη Βρετανία είναι παγκόσμιοι κολοσσοί στον χώρο των υπηρεσιών φιλοξενίας με τεράστιες υποδομές, προσωπικό παρακολούθησης καλής λειτουργίας καθ’ όλο το 24ωρο, και ετοιμότητα ανταπόκρισης σε οτιδήποτε χρειαστεί.
Επικοινωνήστε μαζί μας