Προς την κορυφή της σελίδας
Υπηρεσίες
Κατασκευή δικτυακών τόπων και ανακατασκευή υπαρχόντων
Cosmos-Online web site
Ο δικτυακός τόπος για μια σύγχρονη επιχείρηση είναι πλέον εκ των ουκ ανευ. Χρειάζεστε δικτυακό τόπο με λίγες σελίδες ή πολλές, με υποστήριξη βάσης δεδομένων ή χωρίς, με διασύνδεση με το μηχανογραφικό σας σύστημα για μεταφορά δεδομένων από και προς αυτό;
Οποιεσδήποτε κι αν είναι οι ανάγκες σας μπορούμε να αναλάβουμε την κατασκευή και την έγκαιρη παράδοσή του. Η υπερ-25ετής εμπειρία μας σε πληθώρα δύσκολων έργων αποτελεί εγγύηση για την άριστη υλοποίησή του. Επικοινωνείστε μαζί μας, πείτε μας τις ανάγκες σας και θα σας προτείνουμε λύσεις. Θα εκπλαγείτε με τις δυνατότητες των λύσεων που προσφέρει η τεχνολογία σήμερα.
Κατασκευή intranets
Cosmos-Online intranets development
Έχετε ανάγκη εφαρμογών λογισμικού για την εσωτερική οργάνωση της επιχείρησή σας; Aυτές μπορούν κάλλιστα να υλοποιηθούν χρησιμοποιώντας τεχνολογίες διαδικτύου, αλλά λειτουργώντας πάντα μόνο εντός της επιχείρησής σας, δηλαδή σε απόλυτα ασφαλείς συνθήκες. Αυτό απλοποιεί την κατασκευή και την συντήρηση τους ενώ κατά κανόνα είναι και χαμηλότερου κόστους.
Ας σημειωθεί ότι τα προαναφερθέντα ισχύουν ακόμη και στην περίπτωση που η επιχείρησή σας περιλαμβάνει και χώρους με γεωγραφική διασπορά, πχ άλλες παραγωγικές μονάδες ή υποκαταστήματα στην Ελλάδα ή και στο εξωτερικό. Και σε αυτή την περίπτωση οι εφαρμογές μας με χρήση VPN (Virtual Private Network - Εικονικού Ιδιωτικού Δικτύου) μπορούν να καλύψουν πλήρως τις ανάγκες σας δίνοντας την δυνατότητα στους συνεργάτες σας (πχ μετακινούμενοι πωλητές, υποκαταστήματα κλπ) να χρησιμοποιούν τις εφαρμογές μας από οπουδήποτε κι αν βρίσκονται, και με την ίδια ευκολία σαν να βρίσκονται στα κεντρικά γραφεία της επιχείρησής σας.
Κατασκευή extranets
Cosmos-Online extranets development
Ενόσω έχετε ανάγκη κατασκευής κάποιου ιδιαίτερου δικτυακού τόπου (συχνά ως επέκταση του ήδη υπάρχοντος) στον οποίο να έχουν πρόσβαση μόνο πρόσωπα που εσείς θα καθορίζετε πχ μόνο πελάτες σας για πληρέστερες πληροφορίες για τα προιόντα σας, τιμές χονδρικής, ακόμη και υποβολή παραγγελιών, μπορούμε να το υλοποιήσουμε ικανοποιώντας τις επιχειρηματικές σας ανάγκες.
Με την κατασκευή ενός extranet εξοικονομείτε χρόνο, κόστος τηλεπικοινωνιών, και παρέχετε στους πελάτες σας on-line ενημέρωση και δυνατότητα παραγγελιών όλο το 24ώρο, 7 μέρες την εβδομάδα.
Κατασκευή οτιδήποτε web εφαρμογών
Cosmos-Online bulk email and sms messages
Πέραν των προαναφερθέντων, μπορούμε να κατασκευάσουμε οτιδήποτε άλλο λογισμικό χρειάζεστε, οποιασδήποτε πολυπλοκότητας, εκπληρώντας πλήρως τις ανάγκες σας. Πείτε μας τις επιχειρηματικές σας επιδιώξεις, και αφήστε μας να σας προτείνουμε τις καλύτερες τεχνολογικές λύσεις που θα τις κάνουν πραγματικότητα. Ενδεικτικά αναφέρουμε:
Εφαρμογή μαζικής αποστολής emails
Ενόσω θα θέλατε να αξιοποιήσετε τις τεράστιες δυνατότητες (και το μηδενικό κόστος) της προώθησης πωλήσεων μέσω email, θα μπορούσαμε να κατασκευάσουμε για σας μία πλατφόρμα μαζικών αποστολών email.
Πλατφόρμες αποστολής SMS
Ενόσω θα θέλατε να αξιοποιήσετε τις δυνατότητες της κινητής τηλεφωνίας για μαζικές ή μεμονωμένες αποστολές SMS θα μπορούσαμε να κατασκευάσουμε για σας μία πλατφόρμα μαζικών αποστολών SMS.
Συντηρήσεις των έργων μας
Cosmos-Online project maintenance
Για οποιοδήποτε έργο υλοποιήσουμε μπορούμε να αναλάβουμε την συντήρησή του ώστε να εξασφαλίζουμε την άριστη λειτουργία του και την μη απασχόληση των πελατών μας με τεχνικά θέματα άσχετα με το δικό τους αντικείμενο.
Με συστήματα έγκαιρης ειδοποίησής μας στο ενδεχόμενο προβλήματος μπορούμε να επεμβαίνουμε και να το διορθώνουμε πριν καν οι πελάτες μας το αντιληφθούν.
Φιλοξενία των έργων μας
Cosmos-Online web hosting
Για κάθε έργο που υλοποιούμε ενόσω θα θέλατε την φιλοξενία του σε δική σας υποδομή στο εσωτερικό της εταιρίας σας μπορούμε να σας βοηθήσουμε εγκαθιστώντας οτιδήποτε διακομιστή (server) ή λογισμικά χρειαστούν γι αυτό.
Αν όμως θα προτιμούσατε να αποφύγετε τα σχετικά κόστη αγοράς δικού σας εξοπλισμού για υλικό, λογισμικό και δικτύωση, θα μπορούσαμε να αναλάβουμε την φιλοξενία του έργου σε δική μας υποδομή. Συνεργαζόμαστε 23 χρόνια με εταιρίες στις ΗΠΑ, εξειδικευμένες στην φιλοξενία δικτυακών τόπων και εφαρμογών και έχουμε πλέον μια μεγάλη εμπειρία στις συναφείς υπηρεσίες.
Οι συνεργάτες μας με εγκαταστάσεις στις ΗΠΑ και την Μεγάλη Βρετανία χαίρουν παγκόσμιας εκτίμησης για το πολύ υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών τους, είναι κολοσσοί στον χώρο των υπηρεσιών φιλοξενίας, διαθέτουν μεγάλες υποδομές, προσωπικό παρακολούθησης καλής λειτουργίας καθ’ όλο το 24ωρο, και ετοιμότητα ανταπόκρισης σε οτιδήποτε χρειαστεί.